HusCompagniet

Lokalt er Smørum præget af et effektivt stisystem, der betyder at børn og unge sikkert kan færdes til byens skoler, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Byen har i sig selv meget at tilbyde. I centrum finder man Smørum Torv med flere supermarkeder, konditori og byens flotte kulturhus, som danner rammen om en masse spændende lokale arrangementer. Ligeledes er byen kendt for sit rige foreningsliv, og i den store multihal findes et væld af aktiviteter så som fitness, fodbold, håndbold, gymnastik og badminton.

Smørum byder tillige på naturskønne områder med rig lejlighed for at cykle, løbe eller blot gå en tur, samt ikke mindst benytte byens skønne golfklub.

Blot 5 kilometer væk finder man Ballerup centret, med en større mængde af special butikker, cafeer og dagligvarebutikker, og ikke mindst den nye biograf der står klar i 2021.

Kort sagt Smørum har alt inden for rækkevide.

Kontakt Pia Maasbull tlf. 21151404 eller pma@huscompagniet.dk for mere information.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 21 15 14 04

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.