HusCompagniet

Fra den store, integrerede garage kommer vi direkte ind i husets funktionelle bryggers. Med adgang fra bryggerset ligger husets første, smarte løsning, et praktisk walk-in-closet til børnene med direkte forbindelse til husets værelsesafdeling, hvor der tillige findes et godt badeværelse med stor bruseniche og indbygget bænk – en lækker detalje! 

Entréen leder familiens gæster direkte ind i husets hjerte – det rummelige køkken/alrum – hvor der er god plads ved den elegante køkkenø samt et fantastisk lysindfald fra de store ovenlysvinduer. Køkken/alrummet byder også på gennemtænkte elementer som praktisk depot med skjult indgang samt hyggelig alkove, hvor hjemmets børn kan slænge sig. Endelig har vi husets store stue, hvorfra der er adgang til forældreafdelingen med stort soveværelse, rummeligt walk-in-closet samt lækkert badeværelse. Fra stuen er der også udgang til husets bedste ”uderum”: den overdækkede terrasse med glasinddækning. 

Et helt igennem ekstraordinært hus med alle de detaljer, som man kan ønske sig i sit nye hjem. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.