HusCompagniet

Fra den dobbelte carport har man direkte adgang til husets bryggers, hvor man har god plads til opbevaring. Derudover er der et indbydende overdækket indgangsparti, som byder venner, familie og bekendte indenfor. Efter det store lyse indgangsparti følger fordeler-gangen med skråloft, hvor der er adgang til 3 børneværelser i egen afdeling med bl.a. indbyggede skabe. Der er dejligt badeværelse i denne afdeling.

Huset rummer desuden et stort, rummeligt og lyst køkken/alrum, hvor der kommer lys fra flere sider – bl.a. fra de ekstra store vinduespartier samt stort ovenlysvindue. I Køkken/alrummet er der også en lækker alkove, hvor man evt. kan nyde en god lydbog imens man betragter udsigten til haven eller børnenes leg. I forlængelse af det åbne køkken/alrum er stuen, som er dejlig lyst og rummeligt, hvor der ligeledes er store glaspartier, så man trækker naturen med ind. Fra stuen er der adgang til forældre soveværelse med eget luksus badeværelse, hvor der bl.a. er dobbeltbruser med ekstra stor niche.

Huset er særdeles godt indrettet med mange lækre detaljer og med flere afdelinger, der giver både god plads og mulighed for at være sig selv.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 97 22 35 23

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.