HusCompagniet

Huset er et godt bud til familien som ikke vil gå på kompromis med stil, arkitektur og design. Her får man en eksklusiv funkisløsning på 198 m2. med overdækket terrasse og stor carport med redskabsrum.

Med det samme man træder ind i huset, vil man opleve hvordan der er tænkt over detaljerne med nedsænket kokosmåtte i entréen, store ovenlysvinduer, gennemtænkte opbevaringsløsninger, niveauforskel og lækre materialer. Det store køkken/alrum og stuen er adskilt på elegant vis, idet man fra køkkenet går et trin ned for at komme til stuen. De to rum hænger fint sammen med en halvmur, så man stadig kan følge med i begge rum. Det sorte køkken med egetræ oser af eksklusivitet i samspil med egetræslamellerne i alkoven samt de store vinduespartier som lukker lyset ind. I køkkenet findes også et fint depot, som giver masser af opbevaringsplads.

Den store villa består også af en voksenafdeling på hele 25 m2 med to separate walk ins samt eget bad med dobbeltbrus. Overalt fremstår huset gennemført i eksklusive materialer, her er virkelig kræset for detaljerne. Der er valgt flere materialer, som bidrager til den eksklusive, men hyggelige stemning, i form af blandt andet farvede armaturer, trælameller samt HTH inventar i egetræ og sort.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 87 45 00 00

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.