HusCompagniet

Med det samme man træder ind i huset, vil man opleve hvordan der er tænkt over detaljerne. Det lyse åbne køkken/alrum er uden tvivl husets samlingspunkt. Huset fremstår generelt stilrent med det elegante køkken/alrum med hvide køkkenfronter, messing detaljer, sildebensgulv samt de store vinduespartier. Husets voksenafdeling har sit helt eget badeværelse og walk in. Fra køkken/alrummet er der adgang til både en mindre østvendt terrasse samt en større sydvestvendt terrasse, så man kan få en optimal udnyttelse af solen hele dagen. Stuen indbyder til masser af hygge med biopejs med siddebænk.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 87 45 00 00

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.