HusCompagniet

Huset er et godt bud til det modne par. Her får man mange moderne løsninger på 152 m2, stor carport, overdækket indgangsparti og overdækket terrasse samt moderne flade tagsten.

Med det samme man træder ind i huset, vil man opleve hvordan der er tænkt over detaljerne med store vinduespartier mod haven, højt til loftet fra entréen og hele vejen igennem huset, gennemtænkte indretningsløsninger og lækre materialer. Det sorte lamelkøkken giver en særlig eksklusivitet til huset. I køkkenet findes også et skjult depot som giver ekstra opbevaringsplads.

Overalt fremstår huset gennemført i eksklusive materialer, her er virkelig kræset for detaljerne. Der er valgt flere materialer, som bidrager til den eksklusive, men hyggelige stemning, i form af blandt andet farvede armaturer og stort lysindfald.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 87 45 00 00

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.