HusCompagniet

 

Hvor: Spændende vinkelhus på 124 kvm beliggende på dejlig stor naturgrund ned til Munkerup å i baghaven med egen ”bådebro” i Dronningmølle.

Inde: Kombineret bryggers/entre med skabe, stort forældresoveværelse samt 2 gode værelser. Huset er udstyret efter den moderne families krav til et sommerhus med 2 badeværelser med brus. Imponerende stort lækkert køkken-alrum i direkte forbindelse med opholdsstuen – begge med udsigt til haven. Opholdsstuen er udført med flot brændeovn samt luft/luft varmepumpe samt 4 store ovenlysvinduer når stjernehimlen skal nydes en god sommeraften. Flotte lofter med kip løsning i køkken-alrum og opholdsstuen med rustikke ludbehandlede listelofter og med et suverænt lysindfald i hele huset.

Ude: Sommerhuset er opført muret med flotte sorte mursten i gavlene, vandret klinkbeklædte facader i sortmalet træ i høj kvalitet og hvide vinduer. Taget er sorte betontagsten og stålsøjler der bærer de overdækkede terrasser. Alt sammen er det med til at give en meget flot og harmonisk bygning.

Vi glæder os til at se jer.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.