HusCompagniet

Huset er bygget i minimalistisk arkitektur med fladt tag uden udhæng med flotte sortpatinerede zinkmarkeringer og med facader i eksklusivt farvespil. Indvendigt er huset opdelt i sektioner.

Den første sektion indeholder stor, lys entré og fordelingsgang med videre adgang til både bryggers og garage. Fra fordelingsgangen er der adgang til to børneværelser og bad/toilet.

I husets midterste sektion er indrettet et 37 m2 køkken/alrum med skjult depot. Dette rum har ekstra lofthøjde, lysindfald fra flere sider og herfra er der adgang til husets kontor. Husets sidste sektion indeholder stor stue og en hele 36 m2 stor forældreafdeling med eksklusivt badeværelse med badekar, stort walk in closet samt soveværelse med udgang til terrasse.

Gennemgående for hele indretningen er et stort fokus på funktionalisme, der fx kommer til udtryk i gennemtænkte opbevaringsløsninger, flotte og praktiske vinduer og i valg, som sikrer nem rengøring og minimal vedligehold.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 73 22 19 19

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.