HusCompagniet

I husets 182 m2 kan familien boltre sig med god plads til samvær både ude og inde. Haven er sikret et godt læområde og gode terrasser. Inde i huset er der ekstra fokus på familiens fællesrum.

Planløsningen tilbyder indgang til huset gennem carporten. Herfra opnås nem og praktisk adgang til bryggers og børne-/gæstebadeværelse. Huset er indrettet med fire kæmpe værelser og en 19 m2 stor forældreafdeling med soveværelse, skabsvæg og lækkert badeværelse.

Midt i husets vinkel er boligens hjerte – det meget store fællesrum. Det dækker både over køkken/alrum, dagligstue, skjult depot og udgang til terrassen. Det er her, familien mødes til hverdag og fest.

 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 73 22 19 19

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.