HusCompagniet

 

Og huset her er et spændende eksempel på, hvad der sker, når stil, design og funktionalitet tænkes ind i boligen.

Der er indgang til huset i forbindelse med den dobbelte carport. Her ankommer man i den kombinerede entré og bryggers med adgang til børneafdelingen og badeværelse/ gæstetoilet og videre ind i det store køkken/alrum.

Køkken/alrummet er husets centrale rum med højt skråloft og et stort V-køkken i flotte elementer og med lækre hvidevarer. Fra køkken/alrum er der videre adgang til den store, lyse dagligstue. Huset er indrettet med helt fantastisk soveværelse og stort badeværelse. 

Fra stue køkken/alrum er der skøn udsigt over haven og udgang til terrasseområderne. Udvendigt giver det lyse hus et stilsikkert og topmoderne udtryk. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 73 22 19 19

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.