HusCompagniet

I en spændende ny udstykning har vi opført fremtidens intelligente hus som ”smart house”. Huset er udstyret med digitale løsninger der er med til at hjælpe hverdagen på vej til den travle familie.
Huset er opført i moderne stil uden udhæng, og er et hævet hus med ekstra højde som giver en fantastisk rumoplevelse i hele huset. Store vinduespartier og de 4 ovenlysvinduer giver et 

suverænt lysindfald i huset, og som trækker haven og lyset med indenfor. Det kæmpe store køkken-alrum med lyddæmpende listelofter er med til at give en varme i rummet og med trin ned til opholdsstuen, kun adskilt af biopejsen, har man en dejlig åben løsning mod den store stue med hele 284 cm. til loftet.

Forældreafsnittet er en oplevelse for sig selv, og med åben adgang til det store badeværelse har du alt hvad man kan ønske sig i et fedt badeværelse som f.eks. dobbelt brus, fritstående badekar, toilet med skyl og musikken, der spiller fra de indbyggede højtalere, der styres med et tryk fra telefonen. 

Et hus der er med til at sætte trenden for fremtiden – kom og bliv inspireret til dit næste drømmehus. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 46 77 29 90

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.