HusCompagniet

Rækkehusene på Lodden i Vallensved er særdeles veludnyttede og praktisk indrettede. Samtidigt er dobbelthusene adskilt af de integrerede carporte, og støder derfor ikke direkte op til hinanden. Dette, sammen med adgangen rundt om hver enkelt bolig, giver en god fornemmelse af privatliv.

Boligerne ligger fint placeret med udsigt til åbne marker og skov. De opføres i blødstrøgne, gulrøde mursten og antracitgrå tagsten. Udvendige døre og vinduer leveres i mahognitræ og tagrender i galvaniseret stål. Til hver bolig hører integreret carport med plads til bil og redskabsrum, og flere boliger har plads til yderligere en bil i indkørslen. Haverne er placeret optimalt efter lysforholdene. På sitplanen fremgår fordelingen af for- og baghaver til de enkelte boliger.

Alle boliger er bygget op omkring den store og lyse opholdsstue på ca. 38 m². Fra stuens store hjørneglasparti er der desuden adgang til terrassen. Fra den integrerede carport er der direkte adgang til husets bryggers og videre ud i køkkenet. Herudover indeholder boligen soveværelse, to værelser og badeværelse. Detalje: det åbne køkken/alrum og stue gør det nemt at dække op til mange gæster. Herudover giver det åbne rum meget lys i opholdsrummene.

Vallensved består af ca. 600 indbyggere, og her ligger bl.a. en brugsforening, tankstation, forsamlingshus m.m. Næstved Centrum kan nås efter 10 minutters kørsel fra Vallensved. Næstved byder på alt, hvad hjertet kan begære af shoppingmulig-heder, aktiviteter og kulturelle begivenheder. Læs mere om byen på www.naestved.dk

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.