HusCompagniet

Højt til loftet, en lækker forældreafdeling og en dejlig privat have med de helt optimale solforhold. Dette moderne parcelhus på 154 m2 skal opleves! Boligen indeholder hele tre gode værelser og en forældreafdeling med både walk-in closet og eget badeværelsemed god plads.

I det store køkken-alrum er der plads til hele familien. Rummet er i direkte forbindelse med stuen ude i vinklen– uden at de to rum flyder sammen.

Fra både køkken og stue er der direkte adgang til den sydvestvendte terrasse, hvor de lange sommeraftener kan nydes i private omgivelser – skærmet fra boligvejen.

I Hedensted er du i pendlerafstand fra de fleste større byer i Jylland og på Fyn. Med skøn natur lige udenfor hoveddøren, by- og kulturliv i gåafstand og motorvejen kun 5 minutter væk er Lille Dalby Bakker den ideelle base for hele familien.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 75 64 57 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.