HusCompagniet

Her går design og funktionalitet går op i en højere enhed. De 192 m2 er optimal indrettet for den pladskrævende familie. Husets store entre fungerer som fordelingsgang til bryggers og husets børneafdeling med 2 store rummelige værelser og eget badeværelse. Herfra er der direkte adgang til husets hjerte - det store køkken/alrum, hvor der er flot lysindfald fra de 2 store dobbelte terrassedøre. I forbindelse med køkken/alrummet er der integreret en alkove der giver hyggeplads til børnene. Mellem køkken og stuen er der biopejs, der med til at skabe hyggen for hele familien, ligegyldigt om man sidder i køkkenet eller stuen.

Huset indeholder desuden kontor/gæsteværelse, og en stor forældreafdeling med soveværelse, walk in samt et lækkert badeværelse. Alt i alt en eksklusiv og funktionsdygtig bolig hvor alle m2 er godt udnyttet.

Huset er opført i det attraktive kvarter ”Langhus” som ligger i den nordøstlige del af Aabenraa, men samtidig også kun 3 km fra Aabenraas dejlige havn og badestrand.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 75 50 50 50

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.