HusCompagniet

Vi har her valgt at vise jer hvordan man sagtens kan bygge i 1 plan og alligevel kalde det palæstil, uden hvidfilset facader men med en flot varm mursten, sort sprossede vinduer, skabe og låger med fyldninger.

Flere steder med messing armatur samt greb. Rå murstensvæg som adskiller alrummet fra stuen. Stort vinduesparti i køkkenet hvor øen er placeret i midten, her er tale om en køkken løsning som man ikke ser ret ofte, men som absolut kan en masse andet end det som de fleste kender til i forvejen.

På forældrebadeværelset kan I ikke undgå at lægge mærke til en dejlig stor dobbeltbrus med to indbyggede shampoohylder, så her bliver ingen snydt.

Garagen byder på gulvvarme samt tilslutning til el-bil.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 88 62 32 00

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.