HusCompagniet

Fantastisk børnefamiliehus hus, som bl.a. kan tilbyde 3 store børneværelser med eget badeværelse til de unge mennesker i en rigtig god størrelse. Køkken/alrum som kan rumme den store familie og mange gæster uden problemer. Køkken/alrummet har vi i dette hus valgt at lægge på langs (og ikke gennemgående).

Endvidere er der skråloft i køkken/alrum, kogeø samt køkkenniche. Alkoven som skiller køkken/alrum og stuen er åben på 2 sider. Det giver følelsen af åbenhed og brugbarhed fra både køkken og stuen.

Dejlig privat voksenafdeling med soveværelse hvor der er walk in bagved skydelågerne samt et stort spændende T-badeværelse med stor bruseniche.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 88 62 32 00

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.