HusCompagniet

Med sadeltag, uden udhæng, sorte tagrender, flere New Yorker partier samt hele 3 forskellige loftshøjder, skabes et moderne hjem med masser af personlighed.

I husets hjerte - køkken/alrummet strømmer lyset ind igennem de store vinduepartier og to ovenlysvinduer, der sammen med den øgede loftshøjde skaber et indbydende rum med masser af luft. Med et trin ned er stuen forbundet med alrummet, hvorfra man også kan nyde udsigten til en lille sø fra stuens sansevindue.

Indretningen er særdeles rummelig og ikke mindst funktionel for denne villa har nemlig børneafdeling med tre store værelser og badeværelse samt en voksenafdeling med eget badeværelse og stort walk-in.

Ved ankomst til huset bliver man mødt af et flot overdækket indgangsparti, hvorfra der er indgang til entré med tilstødende bryggers og praktisk depot.

Et spændende hus på flere måder som vi glæder os til at byde jer velkommen i. Her er masser af lækre detaljer og inspiration at hente.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 88 62 32 00

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.