HusCompagniet

Lys og rummelighed er prioriteret i dette vinkelhus. Med det samme man træder ind i huset, vil man opleve store åbne rum, højt til loftet, store vinduespartier og glasdøre, der lukker lyset ind, så det føles lyst og rummeligt, uanset hvor i huset du er. Det store køkken/alrum og stuen hænger sammen i et stort rum, fint forbundet af en biopejs med gennemkig i facademuren mod syd. Det mørke køkken står i flot kontrast til egetræsgulvene i sildebenslook. I køkkenet findes et fint depot, som giver masser af opbevaringsplads. I den indbyggede niche med induktionskogeplade er bagvæggen beklædt med store flotte fliser, som giver et råt udtryk i samspil med det mørke køkken. 

Som en ekstra detalje i køkkenet, er der opbygget en hyggelig alkove, hvor børnene kan hygge. Imens børnene hygger i alkoven, kan de voksne gå på opdagelse i husets vinrum som oser af eksklusivitet med New Yorker skydedør samt rå mursten på vægvæggen. Huset byder også på en voksenafdeling med eget bad og walk-in og derudover et gæstebadeværelse og tre store børneværelser i egen afdeling. Ligesom du fra garagen kan gå tørskoet ind i huset, kan dine gæster bydes velkommen i tørvejr via det overdækkede indgangsparti. 
Overalt fremstår huset gennemført i eksklusive materialer, her er virkelig kræset for detaljerne. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.