HusCompagniet

I vores nye udstykning, i Fredensborg, omkranset af smuk natur og tæt på centrum, fremviser vi denne spændende bolig. Huset kan overtages snarest muligt.

Huset er et vinkelhus på 172 m2 og opført som lavenergi­hus med lave drift- og vedligeholdelsesudgifter med jord­varme. Huset er opført i moderne stil med opmuret gavle og uden udhæng. Den dobbelte carport er integreret på huset. Der er over­dækket terrasse og indgangsparti.

Planløsningen er udnyttet til mindste detalje. Indgangspartiet fører ind i en entre med adgang til 2 værelser, bad og bryggers. Fra entreen kommer man videre ind i det store køkken/alrum med kogeø. Fra køkkenet er der adgang til stue og soveværelse med walk-in og eget badeværelse. Der er lavet skrålofter i køkken/alrum, stue, soveværelse, bad og walk-in, som en giver en god rumfornemmelse og hvor der også er taget højde for akustikken i form af akustiklofter i køkken/alum og stue. Der er tænkt på gode lysindfald ved store vinduespartier og to ovenlysvinduer. Der er overalt i huset valgt lækre og robuste materialer.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.