HusCompagniet

Huset består af sektioner, som er forskudt i forhold til hinanden. På den måde har vi her opnået et alrum med lysindfald fra 3 sider, mens man fra køkkenet kan gå ud i en ”gårdhave”, som danner rammen om en ekstra terrasse med masser af morgensol. Også tagkonstruktionen er forskudt. Dette giver udefra et spændende arkitektonisk udtryk, mens man indenfor i køkken/alrummet opnår en lofthøjde på ca. 3 meter. Det giver en fantastisk rumfornemmelse, samtidig med at akustikken forsat er god på grund af de opsatte lydlofter.

Huset er opført på et let skrånende grund og indeholder derfor et niveauspring på 60 cm. hvilket også er med til at give huset noget ”kant”.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 88 62 34 00

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.