HusCompagniet

Huset er opført som et vinkelhus på 145 m2, opført som klassisk parcel med valmtag og udhæng. I køkken/alrummet, der ligger centralt placeret i huset, er der fin udsigt igennem husets store vinduespartier mod haven/søen. I forlængelse af køkken-alrum ligger rummelig stue hvor rummene adskilles af fin dobbeltdør. Fra både køkkenalrum og stue er der direkte udgang til den sydvest-vendte have samt søen. Huset indeholder masterbed-room med skabsvæg, 3 rummelige værelser, lys entré samt bryggers med separat indgang og skønt gæstebadeværelse med muret bruseniche. En fin og rummelig bolig til familien eller ægteparret uden hjemmeboende børn.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 48 21 29 90

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.