HusCompagniet

Huset er opført som et vinkelhus på 194 m2 opført som moderne parcel med saddeltag og uden udhæng. I køkken/alrummet, der ligger centralt placeret i huset, er der opført en alkove, hvorfra der er fin udsigt igennem husets store vinduespartier mod haven/søen og i retning af den nedsænkede stue, hvor der ligesom i køkken/alrum er skrålofter og ekstra højt til loftet. Ved husets entre tages imod gæster i husets overdækkede indgangsparti ved den integrerede carport. Fra entreen er der adgang til husets rummelige børneafdeling, der er med til at fuldende et lyst, rummeligt og imødekommende hus.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 48 21 29 90

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.