HusCompagniet

 

I forlængelse af entreen følger fordeler-gangen med skråloft, hvor der er adgang til 2 af husets 3 børneværelser, som indeholder integrerede skabe. Der er dejligt badeværelse i denne afdeling. 

Huset rummer desuden et stort, rummeligt og lyst køkken/alrum, hvor der kommer lys fra flere sider – bl.a. fra de ekstra store ovenlysvinduer, som betjenes via fjernbetjening. I køkken/alrummet er der et skønt vinrum, som tilgås via sorte New Yorker glasdøre. Her kan opbevare sin private vinsamling. I Køkken/alrummet er der også en alkove, hvor man evt. kan nyde en god lydbog imens man betragter udsigten til haven eller børnenes leg.

Stuen er dejlig lys og rummelig, hvor der er store glaspartier, så man trækker naturen med ind. Fra stuen er der adgang til forældre soveværelse med eget privat luksus badeværelse, hvor der bl.a. er dobbeltbruser med ekstra stor niche.

Udstillingshuset er særdeles godt indrettet med mange lækre detaljer og med flere afdelinger, der giver både god plads og mulighed for at være sig selv. God indretning og masser af opbevaringsplads, er bare nogle af de nøgleord, der kendetegner dette moderne parcel hus fra HusCompagniet 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 97 22 35 23

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.