HusCompagniet

Med køkken/alrum og stue samlet i ét rum, giver det over 60 m2 opholdsrum, hvor man kan samle familie og venner. Med de smarte loftpaneler fra Siga Design, er der i høj grad tænkt over, at det store hjerterum skal være behageligt at være i, da efterklangen bliver væsentligt reduceret til trods for en loftshøjde på hele 260 cm. 

Over den praktiske køkkenø, bliver dagslyset lukket ind igennem to store ovenlysvinduer, der er med til at sikre, at køkkenet fremstår lyst og lækkert. 

Foruden tre værelser byder denne villa også på en lækker voksenafdeling med walk in closet og badeværelse, samt et stort bryggers og et gæstebadeværelse. 

I forlængelse af carporten er der desuden et flot og praktisk overdækket indgangsparti, der sikrer, at man kan gå tørskoet ind i villaen. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 75 64 57 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.