HusCompagniet
Entre og bryggers falder funktionelt sammen og er udnyttet perfekt. Fra entre-bryggers er der desuden kort afstand til 3 gode børneværelser samt et gæstebadeværelse. Husets centrale rum er køkken-alrummet med det fantastiske lysindfald fra de dobbelte ovenlysvinduer samt glaspartiet mod haven, endvidere finder du et super praktisk depotrum med direkte adgang fra køkkenet. Opholdsstuen er placeret bag de dobbelte glasdøre fra alrummet og giver både adgang til dejlig overdækket terrasse samt soveværelse med direkte adgang til eget badeværelse.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.