HusCompagniet
Bilerne parkeres i den store, integrerede garage, hvor der også er fin plads til cykler, opbevaring og arbejdsplads. Herfra er der adgang direkte ind i bryggerset, og videre til husets entré. Benyttes hoveddøren i entréen er der plads til overtøj i den indbyggede niche. Fra den lange, funktionelle fordelingsgang opnås adgang til 2 børneværelser samt et gæstetoilet. Husets hjerte er det store køkkenalrum-opholdsstue som et stort rum med knæk og højt til loftet. Hele det store rum vender mod haven og med udgang fra hele 3 steder kan den overdækket terrasse også anvendes herfra. Til køkkenet hører også eget depotrum samt adgang til husets 3. værelse. Fra opholdsstuen er der adgang til forældreafdeling med eget walk in closet og badeværelse.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.