HusCompagniet

Omgivelserne er grønne: Hareskovene, Jonstrup Vang, den fredede Møllemose og den nedlagte Værløse Flyvestation er alle lige uden for døren med masser af muligheder for bl.a. gåture, løb, ridning og cykling. Jonstrup har et engageret lokalmiljø med kulturelle tilbud, som spænder lige fra leg og gymnastik for børn i skolens gymnastiksal til pétanque, jazz og lystfiskeri.

Blot få minutters gang fra udstykningen finder man Rema 1000 til de daglige indkøb, børnehave, skole samt den hyggelige restaurant Jonstrup i den Gl. købmandsgård.

Kontakt Pia Maasbull tlf. 21151404 eller pma@huscompagniet.dk for mere information.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 48 21 29 90

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.