HusCompagniet

Huset er beliggende på en skrånende grund, og viser en løsning hvor huset er tilpasset terrænet. Dette giver en spændende indretning med nedtrapning til garagen, samt trin op fra køkken/alrum til stue. De 3 forskudte bokse giver mulighed for flere terrasser og hyggelige lækroge rundt om huset. 

Huset byder på mange spændende detaljer. Blandt disse kan nævnes sorte indvendige vinduesrammer, sortlakeret søjle ved den overdækkede terrasse, sortmalet Troldtekt loft i den overdækkede terrasse, samt i det overdækkede indgangsparti.

De forskellige loftshøjder giver huset rummelighed og personlighed. Lofthøjden i køkken/alrummet giver mulighed for ovenpåliggende vinduer, disse medvirker til et exceptionelt lysindfald i rummet. Det fine sildebensgulv i laminat tilfører huset både elegance og et minimum af vedligehold.

Det luksuriøse Master Bathroom er udført med dobbeltbrus, hvor begge armaturer er indbyggede. Ligeledes er der, integreret i klinkerne, brusehylde-nicher til hver bruser.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 86 10 01 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.