HusCompagniet

Huset byder på en planløsning hvor der er lagt vægt på funktionalitet, hygge og mulighed for opbevaring. I det rummelige køkken/alrum, er der både plads til familiehygge i det velindrettede hjørne med sofa, men også mulighed for at samles om barstolene ved køkkenøen.

Der findes integrerede skabe i både entre, bryggers, børneværelser, soveværelse, samt at der vil være rig mulighed for opbevaring i den rummelige garage.

I husets Master Bathroom er det tid til selvforkælelse, og en ægte ”spa-feeling”. Her finder man både badekar og bruseniche samlet i ét område, med flotte klinker fra gulv til loft.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 86 10 01 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.