HusCompagniet

Huset er et godt bud til familien som ikke vil gå på kompromis med stil, funktionalitet og gode opbevaringsmuligheder.

Her får man 194 m2 vinkelhus med stor overdækket sydvestvendt terrasse og stor garage til 2 biler og med gode opbevaringsmuligheder. 

Med det samme man træder ind i huset, vil man opleve hvordan der er tænkt over detaljerne med stor indbydende entré med god plads til overtøjet, gennemtænkte opbevaringsløsninger, stor værelsesafdeling med børne walk-ins og lækre materialer. I køkkenet findes blandt andet et fint depot, som giver masser af opbevaringsplads.

Den store villa består også af en voksenafdeling med walk-in samt eget badeværelse. Overalt fremstår huset gennemført i eksklusive materialer, her er virkelig kræset for detaljerne. Der er valgt flere materialer, som bidrager til den eksklusive, men hyggelige stemning, i form af blandt andet farvede armaturer, murstensvægge og sansevindue.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 87 45 00 00

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.