HusCompagniet

I huset findes børneafdeling med 3 værelser og eget badeværelse, samt bryggers med direkte adgang fra carporten, hvilket er en praktisk løsning i dagligdagen.

Forældreafdelingen er indrettet med master bedroom og tilhørende privat badeværelse. I det rummelige og regulære køkken/alrum opleves et fantastisk lysindfald fra både de store vinduespartier og det el-betjente ovenlysvindue. Under madlavning er der kig ud i haven fra det det store vindue over kogepladen. Dette muliggøres, da denne kogeplade indeholder integreret emhætte. Den skønne alkove i alrummet giver både store og små muligheden for at trække sig, og følge med i familiens aktiviteter. I den velindrettede stue er der også fokus på hygge og samvær med både stort sansevindue og biopejs.

Børne- og forældreafdeling er skarpt opdelt af den lyse og rummelige entré i midten af huset. Fra entréen er der direkte indgang til en stor garderobe med både god skabsplads og siddebænk.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 86 10 01 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.