HusCompagniet

Hvalsø er en hyggelig dansk stationsby på Midtsjælland hvor man med toget kan nå det pulserende København på kun 45 min.

Hvalsø er i sig selv en aktiv by som vægter det nære fællesskab, og i centrum af byen finder man både byens skole, gode idrætsfaciliteter samt byens kulturhus som bl.a. danner rammer for en bred vifte af kreativ udfoldelse såsom foredrag, udstillinger og musik oplevelser.

Skolen er kendt for sit nærvær og fællesskab som danner grobund for en optimal indlæring, så her kan man trykt sende sine børn i skole.

Over for den smukke park i centrum af byen, finder man desuden byens torv med flere små specialbutikker samt en hyggelig cafe. Byen byder endvidere på ikke mindre end 3 supermarkeder og sin helt egen biograf.

Har det vagt din interesse så bliv skrevet op på vores interesseliste – du vil herefter automatisk modtage salgsmaterialet når det er klar.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.