HusCompagniet

Indenfor har forskydningerne givet mulighed for ekstra lysindfald i alrummet og udsigt til 3 sider, samt udgang fra køkkenet til dejlig ugeneret terrasse, lukket på 3 sider. 

Fra husets entre bliver man ledt gennem børneafdelingen og ender i det store lyse gennemgående køkken/alrum med skråloft, tilknyttet depotrum og udgang til terrasse på begge sider af huset. 

Alrummet har åben sammenhæng med den nedsænkede stue, kun adskilt af den 3-sidede biopejs. Fra stuen er der adgang til forældreafdeling bestående af soveværelse med udgang til overdækket terrasse, rummeligt walk-in og stort badeværelse. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 86 10 01 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.