HusCompagniet

Husets hjerte - køkken/alrummet ligger centralt i huset og bliver et naturligt samlingspunkt for hele familien. 

Fra køkken/alrummet har du direkte adgang til børneafdelingen med to store værelser og et badeværelse der er forbundet af en lille gang. Køkken/alrummet er ligeledes forbundet med et kontor samt en stor lys opholdsstue med udgang til overdækket terrasse. Forældreafdelingen består af et stort soveværelse samt eget bad.

Alt i alt en eksklusiv bolig, hvor hver m2 er optimal udnyttet.

Området: Huset er opført i det attraktive Bellinge beliggende i et naturskønt område, hvor der er rig mulighed for at nyde en løbe- eller gåtur i Bellinge Fælled. Langs Odense å finder du en sti, som går hele vejen til Odense centrum. Området egner sig til den aktive familie, da der i nærområdet befinder sig golf, diverse idrætsaktiviteter, dejlige naturstier og kort afstand til skole og indkøbsmuligheder samt kun 4 km til den fynske motorvej. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.