HusCompagniet

I bydes velkommen i en flot entré, med dobbelt loftshøjde, der giver en følelse af luft og rummelighed. Boligens hjerte er det store køkken/alrum med direkte forbindelse til stuen. I stueplan findes også husets bryggers med masser af skabsplads, et stort rummeligt badeværelse og et depotrum.

På førstesalen mødes du af et stort lyst aktivitetsrum med plads til masser af hyggelige timer med familien eller husets gæster. Endvidere er førstesalen indrettet med et stort forældresoveværelse med udgang til overdækket altan, badeværelse og to store rummelige værelser samt et kontor.

Alt i alt et rigtig lækkert hus fra HusCompagniet, hvor detaljerne ikke er overladt til tilfældighederne.

Området: Huset er opført i det attraktive Bellinge beliggende i et naturskønt område, hvor der er rig mulighed for at nyde en løbe- eller gåtur i Bellinge Fælled. Langs Odense å finder du en sti, som går hele vejen til Odense centrum. Området egner sig til den aktive familie, da der i nærområdet befinder sig golf, diverse idrætsaktiviteter, dejlige naturstier og kort afstand til skole og indkøbsmuligheder samt kun 4 km til den fynske motorvej. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.