HusCompagniet

Fra boligens store integrerede dobbelte carport, træder du tørskoet ind i husets entré, som fungerer som fordelingsgang til bryggers og til husets børneafdeling med 3 store rummelige værelser og badeværelse. Herfra er der direkte adgang til husets hjerte – det store køkken/alrum, hvor der er flot lysindfald fra de to store skydedøre til terrassen. I forbindelse med køkken/alrum er der også masser af opbevaringsplads i det praktiske depotrum.

Køkken/alrummet har med en dobbelt fransk dør adgang til boligens store stue, hvor en rå murstensvæg giver rummet karakter og varme. Huset indeholder desuden kontor og en stor forældreafdeling med soveværelse, walk-in samt et lækkert badeværelse med både brus og badekar.

Alt i alt en eksklusiv og funktionsdygtig bolig, hvor hver m2 er optimal udnyttet.

Området: Huset er opført i det attraktive Bellinge beliggende i et naturskønt område, hvor der er rig mulighed for at nyde en løbe- eller gåtur i Bellinge Fælled. Langs Odense å finder du en sti, som går hele vejen til Odense centrum. Området egner sig til den aktive familie, da der i nærområdet befinder sig golf, diverse idrætsaktiviteter, dejlige naturstier og kort afstand til skole og indkøbsmuligheder samt kun 4 km til den fynske motorvej. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.