HusCompagniet

Husets hjerte er køkken/alrummet, der ligger centralt i huset og fungerer som et naturligt samlingspunkt for hele familien og med en hyggelig alkove, er der plads til masser af afslapningstimer sammen med familien. I åben forbindelse med alrummet finder du en lys opholdsstue med gennemgående biopejs, der kan nydes fra både alrummet og opholdsstuen. Boligen har egen børneafdeling med to store rummelige værelser, et kontor samt et badeværelse. Fra opholdsstuen er der desuden udgang til en skøn overdækket terrasse samt indgang til husets forældreafdeling med walk-in og badeværelse med dobbelt brus. 

Huset indeholder desuden et stort og rummeligt bryggers, med direkte udgang til den integrerede dobbelte garage. Alt i alt en eksklusiv bolig, hvor hver m2 er optimal udnyttet.

Området: Huset er opført i det attraktive Bellinge beliggende i et naturskønt område, hvor der er rig mulighed for at nyde en løbe- eller gåtur i Bellinge Fælled. Langs Odense å finder du en sti, som går hele vejen til Odense centrum. Området egner sig til den aktive familie, da der i nærområdet befinder sig golf, diverse idrætsaktiviteter, dejlige naturstier og kort afstand til skole og indkøbsmuligheder samt kun 4 km til den fynske motorvej. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.