HusCompagniet

Her er lagt vægt på moderne, lækre og stilrene valg, plads til hygge, fuld udnyttelse af dagslyset, gulvvarme overalt, filt på væggene, troldtekt, væghængte toiletter og et minimum af vedligehold.

Villaen er opført som et lavenergihus med valmtag, zink tagrender og 3-lags energiruder.

Indretning: Indgang med klinker og en virkelig god rumfornemmelse med højt til loftet. Baggang med håndvask, vaskefaciliteter og udgang. Tre gode værelser med indbyggede skabe og eget badeværelse med bruseniche. Lækkert, rummeligt og tværgående køkken/alrum med skrålofter og skjult depot/viktualierum med et ekstra godt overblik. Separat stue med dobbelt glasdør til
alrummet. Der er udgang til den sydvendte terrasse fra både alrum og stue. Forældreafdeling med soveværelse og skabsvæg samt eget badeværelse med bruseniche.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 97 22 35 23

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.