HusCompagniet

Her er lagt vægt på moderne, lækre og stilrene valg, plads til hygge, fuld udnyttelse af dagslyset, gulvvarme overalt, filt på væggene, gipslofter, væghængte toiletter og et minimum af vedligehold.

Villaen er opført som et lavenergihus med murede gavle uden udhæng, sorte arkitekt tagrender i zink og 3-lags energiruder i træ/alu.

Indretning: Entré med adgang til bryggers. Der er fra bryggers direkte adgang til den store garage. Husets børneafdeling består af tre gode børneværelser, som hver er på 11 m2 med integrerede skabe. Herudover er der også gæstebadeværelse med vask, brus og toilet. Huset har et stort køkken/alrum på 42,6 m2 med alkove og depot. Fra køkken/alrummet er der adgang til kontor.

Fra køkken/alrummet kan man bevæge sig videre til huset stue med adgang til soveværelse, walk-in-closet og badeværelse med dobbelt brus.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 97 22 35 23

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.