HusCompagniet

Huset til den moderne familie som værdsætter stil, arkitektur og design. Med det samme man træder ind i huset, vil man opleve den flotte entré, med de mange flotte detaljer og lækre materialer.

Herfra går vejen til den store børneafdeling eller til husets hjerte - det rummelige og lyse køkken/alrum med en loftshøjde på over 3 meter og stort ovenlys. I køkken/alrummet findes også et fint depot, som giver masser af opbevaringsplads. Køkken/alrummet forbinder resten af huset til den hyggelige stue. Der er monteret biopejs i væggen mellem køkken/alrum og stue, hvilket bidrager til den unikke atmosfære. Biopejs i væggen mellem køkken/alrum og stue skaber hyggelig stemning året rundt.

Fra stuen er der adgang til forældreafdelingen på hele 25 m2 med separat walk-in samt eget bad med både dobbeltbrus og badekar.

Boligen indeholder: entré, bryggers, badeværelse, 2 værelser, kontor, multirum og køkken/alrum med depot, i forbindelse med opholdsstue, samt soveværelse med eget bad og walk-in.

Husk at bemærke den overdækkede indgang der giver ly for regn og vind.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 97 22 35 23

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.