HusCompagniet

De i alt 175 kvm er indrettet med separate afdelinger til familiens børn og voksne, og midt i det hele ligger køkken/alrum og dagligstue, der binder det hele sammen. Indretningen består af tre børneværelser, stort soveværelse med tilknyttet walk in closet, to badeværelser, entré og bryggers, samt det mere end 33 kvm store køkken/alrum i sammenhæng med den 25 kvm store dagligstue.

Den klassiske parcel sikrer absolut flest mulige kvm for pengene. Besparelsen på arkitekturen kan således konverteres til ekstra kvm og fx muligheden for endnu et børneværelse eller et kontor. Det

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.