HusCompagniet

Fra den lyse entré er der direkte adgang til bryggers og garage på den ene side og børneafdeling på den anden side. Børneafdelingen er indrettet med hele tre børneværelser, et stort fællesrum (multirum) og eget badeværelse. Centralt i huset ligger køkken/alrum i en tværgående indretning med stor spiseplads og åbent samtalekøkken. Herfra er der udgang til terrasser på begge sider af huset, og fra køkkenet er der også adgang til et stort depotrum, der fx kan anvendes til viktualierum, vinrum og opbevaring.

I husets bagerste del er indrettet en stor, åben dagligstue med terrasseudgang og en luksuriøs forældreafdeling, der både indeholder soveværelse, walk in closet og stort badeværelse.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.