HusCompagniet

Der opnås adgang til husets 251 kvm via den imponerende hall, der både indeholder trappe, depotrum, gæstetoilet og garderobe. I hverdagen kan familien dog foretrække at benytte indgangen i husets gavl og komme direkte til både bryggers og køkken. Underetagen rummer de to indgange, stort køkken med eget vin-/viktualierum, spisestue indrettet i husets frontspids med udsigt over haven og en dagligstue på hele 34 kvm.

På første sal er langt de fleste rum indrettet med franske altaner. Etagen byder på en åben fordelingsgang med kig ud – og ned – i hall’en. Desuden er første sal indrettet med to store børneværelser, kontor med fløjdøre, to badeværelser og forældreafdeling med walk in closet.

Den samlede oplevelse fortsætter, når I træder ud på terrassen og går en tur rundt om huset. Her kan I nemlig blandt andet se det gennemtænkte ankomstområde og haveanlæg med terrasser, der kan tilgås fra hele husets stueplan.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.