HusCompagniet

Den 218 kvm store villa er indrettet med en åben entré, hvorfra der er adgang til et stort bryggers og depot/garderobe. Går man i stedet lige ud, ankommer man i det imponerende køkken/alrum. Her er ekstra højt til loftet og lyst indrettet med stort vinduesparti, ovenlys, hvide køkkenelementer og eksklusive detaljer. Køkken/alrummet er desuden indrettet med en smuk biopejs, der fungerer som ”åben” rumdeler mod dagligstuen.

Hver sin ende af huset er indrettet til henholdsvis børn og voksne. I børneafdelingen er et lyst fællesrum og lækkert badeværelse især værd at bemærke. Og i forældreafdelingen er der både plads til haveudgang, walk in closet og stort badeværelse med badekar og plads til to.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.