HusCompagniet

Stort køkken/alrum med lys fra to sider samt to ovenlysvinduer. Praktisk depot i forbindelse med køkkenet og integreret skabsvæg. Udgang til stor overdækket terrasse med ”svævende” tag – en arkitektonisk perle! – og åben forbindelse til stuen, kun adskilt af en biopejs, der er åben til hele tre sider.

Kontor med stor dobbelt glasdør og forældreafdeling med stort walk-in samt egen ”spa-afdeling” med fritstående badekar, kæmpe bruseniche med to brusere og endelig dobbelt håndvask.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.