HusCompagniet

Plads og rummelighed er prioriteret højt i dette forskudte vinkelhus. Huset rummer hele 4 værelser, forældreafdeling med soveværelse, walk-in samt eget bad, stort køkken/alrum med delvis åben forbindelse til stue, alkove, depotrum, rummelig entre og bryggers samt ekstra badeværelse – og så endda på kun 179 m2. Desuden er der tilknyttet en stor integreret garage med plads til begge biler. 

Her er altså plads til den store familie, eller bare dem som prioriterer ekstra plads til f.eks. kontor, tumleværelse, hobbyrum eller hvad det måtte være.

Køkken/alrummet med det smukke egetræskøkken giver en særlig hygge til huset. I køkkenet findes et fint depot som giver masser af opbevaringsplads. Som en ekstra detalje i køkkenet, er der opbygget en hyggelig alkove, hvor børnene kan hygge. 

Ligesom du fra garagen kan gå tørskoet ind i huset, kan dine gæster bydes velkommen i tørvejr via det overdækkede indgangsparti. 

Overalt fremstår huset gennemført i eksklusive materialer, her er virkelig kræset for detaljerne.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.