HusCompagniet

Stor, integreret carport med fladt tag og med praktisk redskabsrum, rummelig entré og separat bryggers i en børneafdeling med yderligere to gode børneværelser med udsigt mod haven samt et godt badeværelse med forbindelse til gangen med lækkert ovenlysvindue.

Stort køkken/alrum med lys fra to sider, ekstra loftshøjde samt dejligt lysindfald fra de to ovenlysvinduer. Praktisk siddeplads i forbindelse med køkkenet og herudover elegant, integreret skabsvæg. Udgang til stor terrasse og åben forbindelse til stuen, hvori der er lavet hygge-krog med ”sidde-vindue”.

Forældreafdeling med kontor, stort walk-in samt eget badeværelse med ovenlys. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.