HusCompagniet

Praktisk, klassisk vinkelvilla i tidløs arkitektur. Stor garage til to biler med stor dobbelt elektrisk porte. Direkte adgang fra garagen til husets bryggers, hvor der er god plads til hverdagens gøremål, og hvorfra man kommer ind i entréen, der leder videre til børneafdelingen. Her er der 3 gode børneværelser med eget badeværelse. Bemærk de flotte detaljer som den praktiske sæbehylde i brusenichen og den store glasdør i gangen, som giver et fantastisk lysindfald til entréen.

Stort, gennemgående køkken/alrum med god plads til spisebordet, dejligt lys fra det dobbelte ovenlysvindue og et praktisk depot ved køkkenet med ”skjult” indgang. Voksenafdeling med walk-in og soveværelse samt praktisk fordelingsgang, der sikrer, at badeværelset kan bruges af gæster, uden at de skal gå igennem soveværelset. Endelig stuen og den overdækkede terrasse med udgang fra køkken/alrummet. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.