HusCompagniet

Fra den integrerede carport træder man ind i en stor og rummelig entré. Herfra er der adgang til bryggers samt børneafdeling bestående af 2 gode værelser og naturligvis eget badeværelse. Derudover findes der også et ekstra børneværelse eller kontor i forbindelse med køkken/alrummet, ligesom der herfra også er adgang til forældreafdeling med walk-in og separat badeværelse. Det
store køkken/alrum er centralt placeret i huset og har god spiseplads, integreret skabsvæg samt adgang til depot. Stuen ligger i umiddelbar forbindelse hermed og fra både køkken/alrum og stuen kan der opnås direkte udgang til skøn hjørneterrasse.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.