HusCompagniet

Der er under én kilometer til Frejlev skole, daginstitution, idrætshal, offentlig transport og indkøbsmuligheder. Derudover ligger grønne områder, i form af Drastrup skov, tæt på, ligesom der er kort afstand til motorvej samt flere indkøbsmuligheder i Aalborgs City syd.

Griegsvej 108 er klar til indflytning i april 2021. Huset er opført i den klassiske stil med afvalmede gavle. I får 155 m2 nyopført hus, med kvalitetsmaterialer fra blandt andet HTH og Siemens. I værelser, walk-in og stue er der akustikgulve, mens der i øvrige rum er klinker. Der er filt på væggene og gipslofter i hele huset med akustikfelter i køkken/alrum og stue.

Det dejlige køkken/alrum og den indbyggede alkove med praktisk opbevaring, samler familien om madlavning og socialt samvær. I alkoven kan børnene slappe af eller gæster hygge sig med et glas vin imens der laves mad i køkkenet. Derudover findes 4 værelser hvoraf det ene er en del af en voksenafdeling med tilhørende eget bad og walk-in. Desuden består huset af endnu et badeværelse, praktisk bryggers i forbindelse med entreen samt et depot til diverse køkkenredskaber eller lignende.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.